Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
VšĮ Utenos turizmo informacijos centras

Picerija „SOLE PIZZA“

Picerija

Mūsų pica gaminama iš lėtai kildintos tešlos ir kepama malkomis kūrenamoje krosnyje 450-500 C temperatūroje. Lėtas tešlos kilimas bei ypač trumpas (60=90 sekundžių) kepimo laikas užtikrina natūralų picos pado aromatą, traškumą išorėje bei minkštumą viduje. Tai Neapolietiškos picos gamybos būdas, kuris istorikų šaltiniuose pirmą kartą buvo užfiksuotas 17-tame amžiuje Neapolio mieste. Iškepti geros picos neįmanoma be puikių ingredientų. Štai kodėl picos tešlą ruošiame iš Neapolietiškos picos asociacijos sertifikuotų miltų bei brandiname ją ne mažiau nei 14 val., o ingredientus kruopščiai atrenkame iš geriausių Italijos gamintojų. Nuostabus picos skonis gimsta tik sujungus puikius ingredientus į vieną visumą, dėl šios priežasties visada pravartu žinoti ką Jūs valgote.
Tikimės jog mūsų picos jums suteiks nepakartojamą skonį ir nors trumpam perkels į Neapolį.

Atsiliepimai

Komentuoti