2024 m. gruodžio 11 d. mokymuose „Kokybiškos maitinimo paslaugos: nuo lėkštės iki kliento širdies“ dalyvavo Utenos rajono turizmo ir maitinimo paslaugas teikiančių įmonių vadovai bei darbuotojai. Renginys paliko gilų įspūdį ir tapo puikia galimybe tobulinti profesinius įgūdžius bei semtis įkvėpimo. Mokymus organizavo Utenos turizmo informacijos centras, kurie vyko Utenos regioninio profesinio mokymo centre.
Mokymai prasidėjo įkvepiančiu pranešimu „Aš Esu restoranas“, kurį vedė garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas - Amandus. Jis pasidalijo savo istorija, įžvalgomis apie restoranų verslą bei kūrybišką požiūrį į komandą ir lankytojus. Dalyviai išgirdo praktiškų patarimų, kaip kurti atmosferą, kuri pritrauktų ir įkvėptų tiek lankytojus, tiek darbuotojus, bei kaip kasdienėje veikloje išlikti motyvuotiems.
Praktiniai užsiėmimai vyko antroje mokymų dalyje. Dalyviai kepė sumuštinių duonelę su padidintu skaidulų kiekiu, gamino vieno kąsnio sumuštinukus, įvairias užtepėles ir interpretavo klasikinį desertą „Panakota“. Šios veiklos leido lavinti praktinius įgūdžius ir parodė, kaip kūrybiškumas ir dėmesys detalėms prisideda prie paslaugų kokybės gerinimo.
Viso renginio metu vyravo šilta ir bendradarbiaujanti atmosfera. Dalyviai turėjo galimybę dalytis idėjomis ir užmegzti naudingus kontaktus. Mokymuose įgytos žinios ir įgūdžiai taps vertingu pagrindu siekiant gerinti paslaugų kokybę bei stiprinti ryšį su klientais.
Atsiliepimai